print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Actueel internationaal

Internationaal fiscaal advies

Subsidie op belastingadviseur

Via onderstaande kennisvoucher kunt u een vergoeding krijgen van 50% op uw internationale fiscale advies (maximum € 2.500). Dus wilt u adviezen over:

  • bedrijf in het buitenland beginnen;
  • buitenlandse belastingtarieven;
  • transfer princing;

Wij hebben veel ervaring over advisering in Duitsland, Spanje, Portugal, China, Italië en Frankrijk.

Vergoeding voor kosten van internationaal fiscaal jurist

Steeds meer adviezen van ons kantoor gaan over structuren waarbij Nederlandse ondernemers hun vleugels in het buitenland uitslaan. Met een kennisvoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) krijgt u als ondernemer een vergoeding van 50% (met een maximum van € 2.500) op de kosten van de inhuur van een fiscaal jurist of belastingadviseur. Het moet dan wel gaan om een ervaren iemand met een gedegen opleiding, anders krijgt u de subsidie niet. Wij voldoen aan deze voorwaarden, eigenlijk met kinderlijk gemak.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij hebben veel ervaring met het adviseren van bedrijven in internationaal verband en beschikken hierbij over een prima netwerk in het buitenland. Regelmatig adviseren wij bedrijven bij:

  • het opzetten van een buitenlandse vestiging;
  • aantrekken van buitenlandse mensen;
  • wonen / werken in het buitenland;
  • vergelijken van internationale tarieven;
  • transfer pricing, etc.

Meer informatie

Als u meer informatie wenst kunt u ons bellen of een e-mail sturen. U kunt hierbij rechtstreeks contact opnemen met onderstaande specialisten.

Bron

Kennisvoucher website van het RVO.

Deel deze pagina

Laatste update op 07-09-2017
Artikel gemaakt op 06-09-2017
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Landendesk Actueel internationaal Internationaal fiscaal advies

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap