print sitemap zoeken disclaimer contact

Algemene informatie

Dennis Jongbloed begon het kantoor ruim 15 jaar geleden. Op dit moment zijn wij met ruim 15 ervaren fiscaal juristen / belastingadviseurs werkzaam. Als kantoor staan wij voor een eerlijke, deskundige en soms onconventioneel aanpak.  Geen maatpak, stropdas of belachelijke tarieven en afspraak is afspraak. 

Op mijn kantoor wordt duidelijk, zonder enig voorbehoud en los van andere adviseurs, advies gegeven. Volledig onafhankelijk van anderen adviseren schept een basis voor vertrouwen tussen klant en adviseur. Het fiscale vak is erg boeiend en eigenlijk zijn er dagelijks veranderingen, veel lezen en blijven nadenken is dan ook noodzaak."

Wat zeggen onze klanten?

Tot onze klanten behoren MKB bedrijven, accountantskantoren, vermogende particulieren en vele familiebedrijven. Lees hier voor enkele referenties van onze klanten.

De adviespraktijk

"Van collega vakbroeders zien wij nog te vaak slechte adviezen, die bol staan van ingewikkelde woorden en wollig taalgebruik. Fiscale wetgeving is lastig genoeg, dus maak een advies leesbaar, duidelijk en kort. De taal van de klant spreken en een advies beperken tot maximaal twee A4'tjes, dat is de kunst. Voor iemand die zijn vak echt begrijpt is dit geen kunst, maar voor de fiscale techneuten of adviseurs die geen kleur bekennen, is dit een probleem. Nog steeds zie ik adviezen met teveel voorbehouden en mitsen en maren, jammer ...

Deel deze pagina

Laatste update op 21-06-2021
Artikel gemaakt op 25-10-2004
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Algemene info

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap