print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

DGA

DGA adviesrapport  

Onze dagelijkse praktijk bestaat voor een groot deel uit het fiscaal adviseren van MKB-bedrijven en de DGA. Bij de advisering van een DGA gaat het veelal om de volgende zaken

  • Salaris / dividend optimaal
  • Estate planning en inkomensplanning
  • Beleggen in onroerende zaken
  • Bedrijfsopvolging
  • Kinderen of partner in dienstbetrekking nemen
  • Onderneming verkoop klaar maken
  • Emigratie of vakantiewoning in buitenland
  • Belasting besparen of uitstellen binnen bedrijf
  • Werknemersparticipatie
  • Gevolgen echtscheiding en overlijden

Vrijblijvend adviesgesprek DGA

Als u eens naast uw accountant of huidige fiscalist fris en open naar uw bedrijf en privésituatie wilt kijken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Jongbloed Fiscaal Juristen is een onafhankelijk nichekantoor met vestigingen in Almelo, Enschede en Den Haag. Met ruim 100 jaar ervaring in huis bieden wij passende en creatieve oplossingen binnen de fiscale wereld. Wij adviseren veelal DGA's en MKB-bedrijven. Hoe ingewikkeld het ook wordt, voor de cliënt blijft het overzichtelijk. De kracht is volgens ons dat wij het fiscale vak echt begrijpen en doorgronden. Daarnaast heeft onze cliënt altijd met één vaste contactpersoon te maken.

De sfeer op onze kantoren kenmerkt zich door openheid, expertise, gezelligheid en een fikse dosis humor. Wij voelen ons ondernemer naast de ondernemer. Na een gesprek met de DGA stellen wij een rapport op waardoor er zowel voor de privésituatie als binnen uw onderneming wordt gekeken naar meer dan 200 onderdelen. Met dit rapport en het stappenplan heeft u een overzicht voor de komende jaren.

Deel deze pagina

Laatste update op 15-02-2022
Artikel gemaakt op 25-10-2004
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Fiscale tips DGA

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap