print sitemap zoeken disclaimer contact

Werkzaamheden

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. is een kantoor met ervaren fiscaal juristen, economen en belastingadviseurs. Wij adviseren over complexe nationale en internationale fiscale kwesties. Wij combineren de kwaliteit van de big 4 kantoren met de praktische insteek en ondernemersgeest van ervaren fiscalisten, tegen normale tarieven en zonder hoge overhead- of kantoorkosten.

Kosteloos advies

Teveel adviseurs beginnen nog steeds met facturen sturen voordat er überhaupt iets is gebeurd. Als u ons belt, dan is meestal de reactie: "Kom langs, neem uw informatie mee, drinken we een bak koffie en nemen uw situatie door." Daarna kijken we of we met elkaar verder gaan, het moet immers wel klikken en de expertise moet aansluiten bij uw vraag.

Expertise

Fiscaal advies administratiekantoren en accountantskantoren

Belastingadvies

Fiscale procedures of second opinon

Geschillen met accountant of adviseur

Formeel belastingrecht

Fiscaal strafrecht

Emigratie personen en bedrijven

Fiscale ondersteuning accountants

Fiscale advisering Duitsland

Gratis fiscale rechtshulp (Taxpayers Advocate Service)

Tax Control Framework opzetten

Overzicht werkzaamheden

Vanuit een brede expertise adviseren wij de ondernemer, particulier of accountant onder meer over:

Tenslotte

Hoe ingewikkeld het ook wordt, voor de cliënt blijft het overzichtelijk. De kracht is volgens mij dat wij het snappen en de cliënt met één vaste contactpersoon te maken heeft. De sfeer is prima en kenmerkt zich door openheid, gezelligheid en een fikse dosis humor. Wij voelen ons ondernemer naast de ondernemer en hebben hetzelfde doel: beperken van de belastingdruk en optimaliseren van bestaande structuren.

Deel deze pagina

Laatste update op 28-06-2023
Artikel gemaakt op 25-10-2004
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Werkzaamheden

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap