Volg ons op:

U bevindt zich hier : Kantoor Werkzaamheden

Twitter Updates

Werkzaamheden

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. is een kantoor met ervaren fiscaal juristen, economen en belastingadviseurs. Wij adviseren over complexe nationale en internationale fiscale kwesties. Wij combineren de kwaliteit van de big 4 kantoren met de praktische insteek en ondernemersgeest van ervaren fiscalisten, tegen normale tarieven en zonder hoge overhead- of kantoorkosten.

Kosteloos advies

Teveel adviseurs beginnen nog steeds met facturen sturen voordat er überhaupt iets is gebeurd. Als u ons belt, dan is meestal de reactie: "Kom langs, neem uw informatie mee, drinken we een bak koffie en nemen uw situatie door." Daarna kijken we of we met elkaar verder gaan, het moet immers wel klikken en de expertise moet aansluiten bij uw vraag.

Expertise

Belastingadvies

Fiscale procedures (bezwaar en beroep of hoger beroep of cassatie)

Emigratie personen en bedrijven

Formeel belastingrecht

Fiscaal strafrecht

Fiscale ondersteuning accountants

Fiscale geschillen en procedures

Fiscale advisering Duitsland

Overzicht werkzaamheden

Vanuit een brede expertise adviseren wij de ondernemer, particulier of accountant onder meer over:

Tenslotte

Hoe ingewikkeld het ook wordt, voor de cliënt blijft het overzichtelijk. De kracht is volgens mij dat wij het snappen en de cliënt met één vaste contactpersoon te maken heeft. De sfeer is prima en kenmerkt zich door openheid, gezelligheid en een fikse dosis humor. Wij voelen ons ondernemer naast de ondernemer en hebben hetzelfde doel: beperken van de belastingdruk en optimaliseren van bestaande structuren.

Artikel datum : 25-10-2004 | Artikel laatst gewijzigd : 17-08-2018

© 2019 Jongbloed Fiscaal Juristen