print sitemap zoeken disclaimer contact

Belastingtips voor studenten

Studenten moeten hun studie vaak combineren met een baan. In de meeste gevallen kan de student belasting terugvragen. Ik moet eerlijk zeggen dat de regels van de studiefinanciering dusdanig lastig zijn, dat algemene tips niet altijd te geven zijn. Op deze site staan diverse artikelen en toelichtingen die studenten kunnen gebruiken bij hun aangifte inkomstenbelasting. Het biljet kunt u gratis opvragen bij de Belastingdienst.

Noot

Kennelijk ten onrechte is op deze site een artikel geplaatst van de Universiteit Leiden, dit artikel is op te vragen bij de Universiteit van Leiden. U kunt hiertoe contact opnemen met het Universiteitenblad "Mare".

Deel deze pagina

Laatste update op 03-02-2017
Artikel gemaakt op 25-10-2004
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Fiscale tips Studenten

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap