print sitemap zoeken disclaimer contact

FIOD Inval

Help de FIOD doet een inval of onderzoek!

Steeds meer ondernemers krijgen de FIOD op bezoek. Wij begeleiden wekelijks ondernemers (maar ook accountants en belastingadviseurs) bij dergelijke onderzoeken. Een FIOD inval is voor veel ondernemers (en accountants) geen dagelijkse praktijk, voor ons wel ! Wij begeleiden u vanuit fiscaal en juridisch perspectief. Direct wordt er voor u een ervaren advocaat en fiscaal jurist ingeschakeld. Indien nodig wordt dit team uitgebreid met een persvoorlichter en/of advocaat ondernemingsrecht om uw bezittingen veilig te stellen.

Hulp nodig bij FIOD inval?

Wij begeleiden vrijwel maandelijks ondernemers bij FIOD invallen. De combinatie tussen strafrecht en fiscaalrecht vereist een breder inzicht dan een gemiddelde advocaat kan geven. Het in teamverband werken zorgt voor een vlotte afhandeling en veelal is er sneller duidelijkheid omtrent uw situatie, voorarrest of het onderzoek bij het openbaar ministerie

Jongbloed Fiscaaljuristen helpt u verder

  • Gratis oriĆ«nterend gesprek om de mogelijkheden te bekijken (neem contact op).
  • Direct aan tafel met ervaren fiscaal jurist en advocaat
  • Wij begeleiden het traject van begin tot eind
  • Vooraf duidelijke offerte

Hulp nodig bij een FIOD inval?

Vul uw naam en contactgegevens in en wij nemen contact met u op.


Deel deze pagina

Laatste update op 10-04-2019
Artikel gemaakt op 16-03-2018
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Uitgelicht FIOD onderzoek

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap