print sitemap zoeken disclaimer contact

Actueel over Uitgelicht

Schijnconstructies

Schijnconstructies en belastingheffing Wat is een schijnconstructie? De laatste tijd is in de pers veel te doen over schijnconstructies. De definitie van
Lees meer over Schijnconstructies

WVA onderzoek

Wij hebben de laatste jaren tientallen boekenonderzoeken begeleid in het kader van de WVA (afdrachtvermindering onderwijs).
Lees meer over WVA onderzoek

Boekenonderzoek | Help de belastingdienst komt op bezoek!

Steeds meer ondernemers krijgen de Belastingdienst op bezoek. Wij begeleiden wekelijks accountants en ondernemers bij dergelijke onderzoeken. Do’s en don’ts bij een boekenonderzoek.
Lees meer over Boekenonderzoek

Help de FIOD doet een inval of onderzoek!

Steeds meer ondernemers krijgen de FIOD op bezoek. Wij begeleiden wekelijks ondernemers (maar ook accountants en belastingadviseurs) bij dergelijke onderzoeken.
Lees meer over FIOD onderzoek

WVA Onderwijs

De afdrachtvermindering onderwijs is een soort subsidieregeling, een fiscale tegemoetkoming om bedrijven te stimuleren om mensen/studenten iets te leren.
Lees meer over WVA Onderwijs

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging is fiscaal erg aantrekkelijk geworden. Voor ondernemers die van plan zijn hun eenmanszaak, VOF of B.V. eerdaags voor een aantrekkelijk prijsje aan één van hun kinderen over te doen, kan de bedrijfsopvolgingsfaciliteit van belang zijn.
Lees meer over Bedrijfsopvolging

Fiscale Scan

We betalen allemaal belasting in Nederland. Veel ondernemers en directeuren-grootaandeelhouders (DGA's) vinden of hebben het gevoel dat ze teveel belasting betalen.
Lees meer over Fiscale Scan

Inkeerregeling

Inkeerregeling Bankgeheim voorbij? Als u buitenlands vermogen (spaarrekening, aandelen, huizen, etc.) niet of onjuist aangeeft, wordt dit gezien als een misdrijf.
Lees meer over Inkeerregeling

Innovatiebox aanvragen

Hoe werkt de innovatiebox? Uw B.V. moet een zogenaamde S&O-verklaring aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.
Lees meer over Innovatiebox aanvragen

Deel deze pagina

Laatste update op 30-11-2020
Artikel gemaakt op 09-02-2017
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Uitgelicht

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap