print sitemap zoeken disclaimer contact

Tarieven

Duidelijkheid over wat we wel doen en wat niet. Wij zijn fiscaal juristen, specialisten in belastingadvies. De medewerkers zijn allen werkzaam geweest bij de internationale advieskantoren. Wij maken geen boekhoudingen en zijn ook geen accountantskantoor. Als een vraagstuk niet binnen ons vakgebied ligt, schakelen wij in overleg met u een specialist in. Van ons mag u een duidelijk advies, gespecificeerde facturen en waar nodig een offerte verwachten.

Tarieven Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.

Advisering: € 120 - € 295 per uur exclusief omzetbelasting.

Aangiften: € 75 - € 150 per uur exclusief omzetbelasting. 

Overige voorwaarden

  1. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt meestal een offerte afgegeven. Wij ontvangen graag - voordat onze werkzaamheden beginnen - een kopie paspoort en ondertekende inschrijving van het handelsregister.
  2. Het eerste oriënterende gesprek bij ons op kantoor is meestal zonder verdere kosten.
  3. Het uurtarief is exclusief griffierechten, externe kosten, kosten uittreksels en onvoorziene uitgaven die in redelijkheid niet voor onze rekening kunnen komen.
  4. Wij brengen geen opslagen of kantoorkosten in rekening.
  5. Telefoongesprekken met cliënt - mits kort en bondig - worden niet in rekening gebracht.
  6. Onze facturen worden volledig gespecificeerd.
  7. Declaraties worden eens per maand gefactureerd, de betalingstermijn is 14 dagen.
  8. Op onze werkzaamheden zijn algemene voorwaarden van toepassing. In de algemene voorwaarden wordt onze aansprakelijkheid beperkt.

Bankinformatie

Ten name van Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.

BIC: ABNANL2A

IBAN NL08ABNA0243535600

Deel deze pagina

Laatste update op 02-01-2024
Artikel gemaakt op 07-01-2013
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Tarieven

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap