print sitemap zoeken disclaimer contact

Offerte/ verzoek informatie

Wij zijn 24 uur per dag via e-mail bereikbaar voor al uw vragen, opmerkingen en offerte aanvragen. Uw vraag wordt in 90% van alle gevallen binnen 72 uur beantwoord (maximale termijn 5 werkdagen).  Het gratis beantwoorden van vragen is een gratis service, dit doen wij om u te helpen. Soms kan beantwoording - door de omvang van het aantal vragen - meer tijd in beslag nemen. Wij sturen - indien gewenst - altijd voordien een offerte/ prijsopgave.

Opmerking !

Wij krijgen op dit moment veel vragen, hierdoor kan beantwoording iets langer duren. Bij spoed vragen kunt u het beste ons kantoor bellen op 053 432 72 00.

Vul hieronder uw gegevens in zodat wij contact met u op kunnen nemen en stel uw vraag in het opmerkingen veld.

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Bedrijfsnaam

Aanhef

Achternaam

Plaats

*

Telefoon

Soort aanvraag

Opmerkingen

Deel deze pagina

Laatste update op 07-06-2023
Artikel gemaakt op 18-07-2012
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Contact E-mail ons

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap