print sitemap zoeken disclaimer contact

Estate planning

Over uw resterende vermogen is bij uw overlijden doorgaans erfbelasting verschuldigd. Deze heffing bedraagt binnen uw gezin meestal 10 tot 20%, in overige situaties kan deze heffing zelfs oplopen tot 40%. Om deze heffing zoveel mogelijk te beperken, voorzien wij u in dit onderdeel van diverse tips.

Deze tips zijn tot stand gekomen vanuit fiscaal oogpunt, echter zijn wij ons ervan bewust dat in het kader van estate planning de fiscaliteit niet altijd de overhand behoeft te hebben. Het is tevens van belang dat het vermogen een bestemming krijgt die overeenkomt met uw wensen. Dit wensen wij derhalve graag met u te bespreken.

Indien u nog vragen heeft met betrekking tot dit onderdeel, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van de onderstaande adviseurs.


Meer weten van estate planning


Laatste update : 05-01-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Fiscale tips Estate planning

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap