print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Inkeerregeling

Oostenrijk en inkeerregeling

Nederland heeft op 8 september 2009 een verdrag gesloten met Oostenrijk. Het verdrag is in Den Haag getekend met de plaatsvervangende ambassadeur van Oostenrijk.

In de overeenkomst wordt afgesproken dat Oostenrijk informatie aan Nederland gaat verstrekken als hierom wordt gevraagd. Hiermee wordt belastingontwijking tegengegaan.

Er wordt op dit moment nog met enkele landen onderhandeld (Monaco en Liechtenstein) om te kijken of deze landen ook een verdrag willen sluiten.

Het verdrag zal pas in werking treden als beide landen het formeel hebben goedgekeurd.

Bron: ministerie van Financiƫn d.d 8 september 2009.

Meer weten van oostenrijk en inkeerregeling

Deel deze pagina

Laatste update op 06-01-2013
Artikel gemaakt op 09-09-2009
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Landendesk Inkeerregeling Oostenrijk en inkeerregeling

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap