print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Inkeerregeling

Inkeerregeling Credit Suisse

De Belastingdienst maakt nog steeds (actief en reactief) jacht op Nederlandse inwoners met vermogen in het buitenland. Deze week werden er ruim 600 klanten van de Zwitserse bank Credit Suisse aangeschreven. Ze worden vriendelijk verzocht om hun buitenlandse vermogen in hun Nederlandse aangiften op te nemen. De informatie is opgehaald bij de bank in Zwitserland door de FIOD.

Vrijwillige verbetering Credit Suisse

Als de Belastingdienst of FIOD u een brief stuurt met als onderwerp "verzoek om informatie betreffende een buitenlandse bankrekening", kunt u hoogstwaarschijnlijk niet meer op de normale wijze inkeren. U komt dan ook niet meer in aanmerking voor de verlaagde boete voor zwartspaarders / inkeerders van 120%. De simpele reden is dat u zich niet vrijwillig hebt gemeld, maar dat de Belastingdienst u op het spoor is en reeds van uw rekening weet. De Belastingdienst houdt meestal wel rekening met de boete als u volledig meewerkt. Wij adviseren u wel om professionele begeleiding in te schakelen, zij kunnen u prima adviseren over de wijze van inkeren en de opties om de boete te verlagen (zoals verzachtende omstandigheden).

Vragen of vrijblijvende afspraak

Wij hebben honderden mensen begeleid bij het inkeertraject. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Bron credit suisse

Nieuwsbericht Rijksoverheid d.d. 19 april 2017.

Meer weten van inkeerregeling credit suisse

Deel deze pagina

Laatste update op 21-04-2017
Artikel gemaakt op 20-04-2017
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Landendesk Inkeerregeling Inkeerregeling Credit Suisse

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap