Actueel fiscaal nieuws over Corona

print sitemap zoeken disclaimer contact

Vacatures
U bevindt zich hier : Contact Verwerking van persoonsgegevens

Verwerking van persoonsgegevens

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. verwerkt uw persoonlijke gegevens om aan uw verzoek(en) te voldoen en om een profiel op te bouwen van uw interesses. Het profiel wordt gebruikt om u zo relevant mogelijke webpagina’s te laten zien. Uw persoonlijke gegevens en het profiel worden ook gebruikt om informatie en aanbiedingen met u te delen. We sturen u alleen informatie per e-mail waarvoor u TOESTEMMING hebt gegeven. U kunt zich eenvoudig uitschrijven voor onze nieuwsbrief.  

Om uw interesses te bepalen maken wij gebruik van de gegevens die u ons hebt verstrekt, uw gedrag op onze websites en uw gebruik van onze diensten. Via de nieuwsbrief kunt u zich te allen tijde uitschrijven voor onze nieuwsbrief  en uw toestemming voor verdere verwerking van gegevens intrekken.  

Indien u gedurende 24 maanden onze site niet hebt bezocht of interesse hebt getoond in de naar u verzonden informatie, verwijderen wij uw persoonlijke gegevens.

Wij delen uw informatie niet met andere organisaties, anders dan de leveranciers van onze IT-systemen. Wij garanderen de veiligheid van uw persoonsgegevens en rechten door databeveiligingsovereenkomsten aan te gaan met dergelijke leveranciers.

Als u meer informatie wilt hebben over onze leveranciers of andere vragen hebt over hoe Visma omgaat met uw persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via info@jongbloed.tv

U hebt het recht om toegang te vragen tot, rectificatie of beperking van, of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons. U hebt ook recht op overdraagbaarheid van gegevens, en het recht om een klacht in te dienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens over de manier waarop Visma uw persoonsgegevens verwerkt.

In onze privacy statement vindt u meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens en uw rechten in dit verband.

Contactgegevens

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.

Postbus 101

7500 AC  Enschede

info@jongbloed.tv

Laatste update : 24-03-2020
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Contact Verwerking van persoonsgegevens

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap