print sitemap zoeken disclaimer contact

Onbelaste vergoedingen optimaliseren?

Vraag onze fiscaal juristen

Klik hier

WKR Scan binnen uw bedrijf?

Vraag vrijblijvende offerte

Klik hier

Naheffing ontvangen ?

Vraag vrijblijvende offerte

Klik hier

Werkkostenregeling 2013 en 2014, de WKR

De werkkostenregeling (WKR) is er sinds 2011. De WKR is bedacht om diverse regels omtrent de belastingvrije vergoedingen aan werknemers eenvoudiger te maken. Met deze nieuwe regeling (verplicht vanaf 2014) kunt u maximaal 1,5% van het totale fiscale loon binnen uw onderneming gebruiken voor onbelaste vergoedingen en verstrekkingen aan uw werknemers.

Bepaalde vergoedingen vallen hier buiten en mogen nog steeds belastingvrij worden vergoed of verstrekt, dit zijn de zogenaamde gerichte vrijstellingen.

Als u meer zou betalen dan de genoemde vrije ruimte, dan moet u over het meerdere 80% eindheffing betalen.

Deel deze pagina

Laatste update op 20-09-2022
Artikel gemaakt op 01-02-2013
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kennisbank Loonbelasting Werkkostenregeling (WKR) WKR 2013 en 2014

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap