print sitemap zoeken disclaimer contact

Onbelaste vergoedingen optimaliseren?

Vraag onze fiscaal juristen

Klik hier

WKR Scan binnen uw bedrijf?

Vraag vrijblijvende offerte

Klik hier

Naheffing ontvangen ?

Vraag vrijblijvende offerte

Klik hier

WKR-rekentool

In deze periode zijn er altijd veel vragen over de werkkostenregeling. Ook zien wij dat de Belastingdienst een bespreekpunt heeft gemaakt van loonheffingsperikelen aangaande de WKR. Hierdoor verwachten wij dat er meer boekenonderzoeken gaan plaatsvinden in 2021. Om deze reden hebben wij een WKR-rekentool ontwikkeld die eerst de wetgeving helder uiteenzet en vervolgens eenvoudig de WKR-kostenposten voor van uw bedrijf berekent. Hierdoor hebt u meer grip op uw administratie.

WKR-rekentool

De WKR-rekentool bevat de volgende onderdelen:

  • Uitleg over de werkkostenregeling in het algemeen.
  • Wat kan er belastingvrij worden vergoed en wat niet?
  • Welke kosten worden op nihil gewaardeerd of zijn gericht vrijgesteld?
  • Via een eenvoudig invoerscherm kunt u een berekening maken voor alle kostensoorten.
  • De tool maakt een eenvoudige en complete berekening van de WKR binnen uw bedrijf.
  • Als kers op de taart hebben wij ook nog een bruteringstool opgenomen.

Kosten van de WKR-tool

De prijs van de WKR-tool bedraagt € 299 excl. btw. Daarnaast krijgt u ook nog 3 maanden gratis advies bij vragen (eerstelijnsvragen).

WKR-scan

Wilt u een advies op maat van alle mogelijkheden binnen uw organisatie? Alle belastingvrije vergoedingen en bonussen weer up to date? Geen naheffingen van de Belastingdienst? Dit kan, hiervoor hebben wij een zogenaamde WKR-scan ontwikkeld. Na een gesprek met u (of uw administrateur / HR-medewerker) wordt er een uitgebreid rapport met bevindingen en aanbevelingen opgesteld. De WKR-scan bedraagt € 1.750 excl. BTW. Indien u de WKR-scan in combinatie met de WKR-rekentool wenst af te nemen, dan bedraagt de combinatieprijs € 1.950 excl. BTW.

Wilt u met een loonbelastingspecialist van gedachten wisselen over de WKR of wilt u gebruik maken van de WKR-rekentool, neem dan contact op met onze loonbelastingspecialisten Marco Bik (06 - 3653 1263)

Jongbloed Academy

Jongbloed Fiscaal Juristen is momenteel bezig met het opzetten van een fiscale academie. De academie bevat pakketten die u kunt afnemen op basis van een abonnement.

De pakketten bestaan uit whitepapers, podcasts, seminars, checklists en tools. Graag informeren wij u binnenkort hier nader over in een apart bericht.

Deel deze pagina

Laatste update op 07-01-2022
Artikel gemaakt op 18-01-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kennisbank Loonbelasting Werkkostenregeling (WKR) WKR-rekentool

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap