Actueel fiscaal nieuws over Corona

print sitemap zoeken disclaimer contact

Vacatures
U bevindt zich hier : Actueel Coronavirus en belastingen NOW regeling Bezwaar maken tegen NOW

Bezwaar maken tegen NOW-beslissing

Veel ondernemers hebben een NOW-aanvraag ingediend. Wat kunt u doen als uw aanvraag wordt afgewezen en / of de subsidie niet wordt toegekend?

Bezwaar maken tegen besluit NOW-subsidie

De UWV neemt een beslissing over uw NOW-aanvraag. Dit doet de UWV op grond van de door u of uw onderneming verstrekte informatie. De UWV moet zich hierbij houden aan toepasselijke wetgeving, in dit kader de Algemene Wet Bestuursrecht (AWB). De UWV neemt een besluit inzake uw aanvraag:

  • krijgt u de subsidie;
  • welke periode;
  • de hoogte van de subsidie;
  • uw verplichtingen.

Tegen het besluit van de UWV kunt u bezwaar maken (en in beroep komen). De regeling is niet volledig duidelijk en de toelichting op de regeling is niet altijd gelijk aan de regeling zelf. Bij het nemen van het besluit door de UWV moet de UWV zich houden aan de bestuursrechtelijke regels, zoals de algemene beginselen van behoorlijk bestuur.

Wanneer bezwaar aantekenen tegen besluit NOW-regeling?

U moet binnen 6 weken na de beslissing van de UWV bezwaar aantekenen tegen dit besluit. Dit bezwaarschrift kunt u sturen naar:

  • UWV / Afdeling bezwaar en beroep / Postbus 90055 / 5600 PH Eindhoven

U kunt ook digitaal bezwaar maken, dit kan op de internetsite van de UWV. De beslissing op uw bezwaarschrift ontvangt u meestal binnen 6 weken.

Advies inzake bezwaarschrift NOW-regeling

Wij adviseren vele ondernemers in bezwaar- en beroepszaken. Dit is soms niet nodig, maar veelal blijkt dat naast de materiële (inhoudelijke) kant ook de formele kant een grote rol speelt. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op met één van onderstaande adviseurs, zij zijn gespecialiseerd in bezwaar- en beroepszaken.

Hulp nodig bij bezwaarprocedure tegen NOW regeling?

Bedrijfsnaam

*

Naam

*

Aantal medewerkers

Bent u tevreden over uw belastingadviseur :

Wilt u een vrijblijvende offerte / advies ontvangen?


Opmerkingen/vragen


Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Jongbloed Fiscaal Juristen NV mag mij per e-mail info sturen en mijn persoonlijke gegevens gebruiken om mijn interessegebieden vast te stellen zoals hier beschreven, en ik ben me ervan bewust dat ik op elk moment mijn toestemming kan intrekken.Meer weten van bezwaar maken tegen nowAuteur(s) van bezwaar maken tegen now


mr. D.J.B. Jongbloed Dennis).
Fiscaal Jurist, DGA

088 027 00 00
d.jongbloed@jongbloed.tv

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.
Marthalaan 5
7511 AZ Enschede
, Overijssel

mr. J.A.P.N. Antonis Rob).
Fiscaal Jurist ,

0880270000
r.antonis@jongbloed.tvJongbloed Fiscaal Juristen N.V.
Marthalaan 5
7511 AZ Enschede
, Overijssel

Marco Bik ).
Fiscaal jurist, Extern belasting adviseur

088 027 00 00
m.bik@jongbloed.tv

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.
Marthalaan 5
7511 AZ Enschede
, Overijssel

Laatste update : 26-05-2020
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Actueel Coronavirus en belastingen NOW regeling Bezwaar maken tegen NOW

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap