print sitemap zoeken disclaimer contact

Verminderen voorlopige aanslag vennootschapsbelasting

Veel ondernemers zullen hun winst in 2020 zien verdwijnen. Om de voorlopige aanslag vennootschapsbelasting te verminderen kunt u via uw adviseur of zelf (met eHerkenning) een verzoek indienen bij de Belastingdienst. Dit verzoek zal soepel worden behandeld.

Voorlopige aanslag vennootschapsbelasting 2020 verminderen

U kunt de voorlopige aanslag vennootschapsbelasting 2020 op meerdere manieren verminderen.

  1. Inloggen voor ondernemers via de site van de Belastingdienst.
  2. Via uw eigen portal "mijn ondernemer" kunt u een formulier invullen. Dit formulier vult u in en moet worden verstuurd aan de Belastingdienst in Heerlen, Postbus 2535 te 6401 DA Heerlen.
  3. U vraagt uw adviseur, die kan het eenvoudig met software.

Vragen over coronamaatregelen? Vraag het onze specialisten.

Vul uw naam en contactgegevens in en wij nemen contact met u op.


Deel deze pagina

Laatste update op 17-04-2020
Artikel gemaakt op 16-04-2020
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Coronavirus en belastingen Belastingdienst en corona Verminderen voorlopige aanslag VPB

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap