print sitemap zoeken disclaimer contact

U bevindt zich hier :Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Coronavirus en belastingen Belastingdienst en corona Uitstel van betaling

Verlengen uitstel van betaling Belastingdienst

Uitstel van betaling i.v.m. coronamaatregelen

Ondernemers kunnen uitstel van betaling krijgen voor de omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en vele andere belastingen. De meeste verzoeken zijn per midden maart 2020 ingediend. Het uitstel is dan gegeven voor 3 maanden, dit uitstel zal dus eindigen per midden juni 2020. De ondernemer moet dan de belastingschuld betalen en / of nader uitstel aanvragen.

Aanvragen verlenging bijzonder uitstel van betaling Belastingdienst

In deze maand moet elke ondernemer die uitstel heeft gevraagd voor het betalen van belastingen een extra verzoek om uitstel indienen. U moet extra informatie naar de Belastingdienst sturen en bij een belastingschuld die hoger is dan € 20.000 is een zogenaamde deskundigenverklaring nodig.

Vragen over verlengen uitstel

Als u vragen of opmerkingen heeft over de aanvraag van verlengd uitstel, kunt u ons bellen of een e-mail sturen.

Vraag over verlengen uitstel van betaling

Bedrijfsnaam

*

Naam

*

Aantal medewerkers

Bent u tevreden over uw belastingadviseur :

Wilt u een vrijblijvende offerte / advies ontvangen?

Opmerkingen/vragen

Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Jongbloed Fiscaal Juristen NV mag mij per e-mail info sturen en mijn persoonlijke gegevens gebruiken om mijn interessegebieden vast te stellen zoals hier beschreven, en ik ben me ervan bewust dat ik op elk moment mijn toestemming kan intrekken.


Meer weten van uitstel van betaling


Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Coronavirus en belastingen Belastingdienst en corona Uitstel van betaling

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap