print sitemap zoeken disclaimer contact

Garantiefonds evenementen

Wij adviseren veel bedrijven over diverse corona-maatregelen. Sinds januari 2021 is bekend dat er een nieuwe regeling komt voor organisatoren en mensen in de evenementenbranche. De overheid heeft een garantiefonds vrijgemaakt van € 300 miljoen voor bedrijven die in deze branche werkzaam zijn. De invulling van dit fonds en de voorwaarden worden nog bekend gemaakt. Wilt u meer informatie ontvangen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Vragen over garantiefonds evenementen

Bedrijfsnaam

*

Naam

*

Aantal medewerkers

Bent u tevreden over uw belastingadviseur :

Wilt u een vrijblijvende offerte / advies ontvangen?

Opmerkingen/vragen

Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Jongbloed Fiscaal Juristen NV mag mij per e-mail info sturen en mijn persoonlijke gegevens gebruiken om mijn interessegebieden vast te stellen zoals hier beschreven, en ik ben me ervan bewust dat ik op elk moment mijn toestemming kan intrekken.

Deel deze pagina

Laatste update op 26-01-2021
Artikel gemaakt op 25-01-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Coronavirus en belastingen Fiscaal advies crisis Garantiefonds evenementen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap