Volg ons op:

Twitter Updates

Fiscale scan medicus

Veel medici (zoals specialisten en huisartsen) vinden dat ze teveel belasting betalen. Veelal komt dit doordat het inkomen hoger is dan € 50.000 en daardoor het grootste gedeelte van het inkomen wordt afgeroomd tegen 52%. Wekelijks voeren wij fiscale scan's uit voor bedrijven en particulieren om te bezien of u belasting kunt besparen.

De fiscale scan geeft u een simpel, snel en efficiënt overzicht van de mogelijkheden binnen uw bedrijf en uw privésituatie. De scan heeft meestal betrekking op zelfstandige beroepen (zoals advocaten, chirurgen, huisartsen, etc.).

Feitelijk maken wij eerst een dwarsdoorsnede van uw bedrijf (zeg een röntgenfoto). Vervolgens worden er ruim 100 onderdelen op fiscale mogelijkheden getoetst, een voorzet kunt u hier vinden. Op basis hiervan maken wij een risico-inventarisatie en een opstelling van de mogelijkheden.

Kosten

De kosten van een eenvoudige scan bedragen € 500 en van een uitgebreide scan € 3.000. Genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting.

Second opinion

Uw huidige accountant, administrateur of belastingadviseur is (hopelijk) waardevol voor uw bedrijf. Eens in de vijf jaar zou u een specialist (veelal fiscaal jurist of belastingadviseur) moeten vragen of u fiscaal en juridisch nog wel "bij te tijd" bent. Accountancy en belastingadvies zijn twee volledig andere werelden. Ons kantoor heeft diverse accountantskantoren als cliënt en wij verwijzen ook regelmatig cliënten door naar accountantskantoren, een ieder z'n vak. Omdat wij geen jaarrekeningen opstellen zijn wij geen concurrent voor accountants, wij kunnen volledig onafhankelijk ons werk doen.

Aan een oriënterend gesprek zijn geen kosten verbonden.

Contactpersoon

U kunt contact opnemen met de onderstaande auteur, een bespreking bij ons op kantoor kan zonder verdere kosten plaatsvinden.


Meer weten van fiscale scan medicusAuteur(s) van fiscale scan medicus


mr. D.J.B. Jongbloed Dennis).
Fiscaal Jurist, DGA

088 027 00 00
d.jongbloed@jongbloed.tv


Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.
Marthalaan 5
7511 AZ Enschede
, Overijssel

Artikel datum : 20-08-2009 | Artikel laatst gewijzigd : 13-01-2013

© 2019 Jongbloed Fiscaal Juristen