print sitemap zoeken disclaimer contact

Fiscale scan medicus

Veel medici (zoals specialisten en huisartsen) vinden dat ze teveel belasting betalen. Veelal komt dit doordat het inkomen hoger is dan € 50.000 en daardoor het grootste gedeelte van het inkomen wordt afgeroomd tegen 52%. Wekelijks voeren wij fiscale scan's uit voor bedrijven en particulieren om te bezien of u belasting kunt besparen.

De fiscale scan geeft u een simpel, snel en efficiënt overzicht van de mogelijkheden binnen uw bedrijf en uw privésituatie. De scan heeft meestal betrekking op zelfstandige beroepen (zoals advocaten, chirurgen, huisartsen, etc.).

Feitelijk maken wij eerst een dwarsdoorsnede van uw bedrijf (zeg een röntgenfoto). Vervolgens worden er ruim 100 onderdelen op fiscale mogelijkheden getoetst, een voorzet kunt u hier vinden. Op basis hiervan maken wij een risico-inventarisatie en een opstelling van de mogelijkheden.

Kosten

De kosten van een eenvoudige scan bedragen € 500 en van een uitgebreide scan € 3.000. Genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting.

Second opinion

Uw huidige accountant, administrateur of belastingadviseur is (hopelijk) waardevol voor uw bedrijf. Eens in de vijf jaar zou u een specialist (veelal fiscaal jurist of belastingadviseur) moeten vragen of u fiscaal en juridisch nog wel "bij te tijd" bent. Accountancy en belastingadvies zijn twee volledig andere werelden. Ons kantoor heeft diverse accountantskantoren als cliënt en wij verwijzen ook regelmatig cliënten door naar accountantskantoren, een ieder z'n vak. Omdat wij geen jaarrekeningen opstellen zijn wij geen concurrent voor accountants, wij kunnen volledig onafhankelijk ons werk doen.

Aan een oriënterend gesprek zijn geen kosten verbonden.

Contactpersoon

U kunt contact opnemen met de onderstaande auteur, een bespreking bij ons op kantoor kan zonder verdere kosten plaatsvinden.

Deel deze pagina

Laatste update op 13-01-2013
Artikel gemaakt op 20-08-2009
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kennisbank Medicus en fiscus Fiscale scan medicus

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap