print sitemap zoeken disclaimer contact

Bezwaar maken tegen de NOW-beslissing

De NOW-tegemoetkoming wordt aangevraagd bij het UWV. Meestal neemt het UWV snel een beslissing. Als u het niet eens bent met deze beslissing / beschikking, dan kunt u bezwaar aantekenen bij het UWV. Meestal ontvangt u dan binnen 6 weken een uitspraak van het UWV.

Aanpassen loon of omzet

Het UWV kan het opgegeven loon en / of de omzet maar één keer aanpassen. Bezwaar tegen het eerder aangepaste percentage omzetverlies en / of het loon wordt veelal afgewezen.

Bezwaar maken tegen NOW-beslissing

U kunt een brief sturen aan het UWV, maar u kunt ook online bezwaar aantekenen. Het bezwaarschrift moet binnen 6 weken na de beschikking worden ingediend. In het bezwaarschrift moet u de volgende onderdelen opnemen:

  • Datum
  • Uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres
  • Loonheffingsnummer
  • Nummer van de beschikking en de datum van de beschikking
  • De woorden "ik maak bezwaar" of "bezwaarschrift"
  • Waarom u het niet eens bent met de beslissing
  • Uw naam en handtekening
  • Bijlagen: de beslissing en eventueel andere informatie (en een machtiging / volmacht)

Het verdient de voorkeur om het bezwaarschrift aangetekend te versturen. U ontvangt dan binnen enkele dagen een bevestiging van het UWV dat uw bezwaarschrift is ontvangen.

Uw bezwaarschrift verstuurt u aan:

  • UWV bezwaar en beroep / Postbus 90055 / 5600 PH EINDHOVEN

Vragen over bezwaarschrift of beroepsprocedure

Wij adviseren vele ondernemers bij de NOW-aanvraag en / of een bezwaar- of beroepsprocedure. Stuur gerust een vrijblijvende e-mail met uw vraag en / of verzoek om een offerte (of vrijblijvend gesprek).

Hulp bij bezwaar of beroepsprocedure bij NOW ?

Bedrijfsnaam

*

Naam

*

Aantal medewerkers

Bent u tevreden over uw belastingadviseur :

Wilt u een vrijblijvende offerte / advies ontvangen?

Opmerkingen/vragen

Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Jongbloed Fiscaal Juristen NV mag mij per e-mail info sturen en mijn persoonlijke gegevens gebruiken om mijn interessegebieden vast te stellen zoals hier beschreven, en ik ben me ervan bewust dat ik op elk moment mijn toestemming kan intrekken.

Deel deze pagina

Laatste update op 13-01-2022
Artikel gemaakt op 08-01-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Coronavirus en belastingen NOW regeling Procedures NOW-regeling Bezwaar NOW-regeling

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap