print sitemap zoeken disclaimer contact

Werkzaamheden

Fiscale rechtshulp

De laatste jaren hebben ons geleerd dat de Belastingdienst haar eigen burgers is gaan wantrouwen. De oplossing die de Belastingdienst heeft bedacht voor fiscale rechtshulp is de Belastingtelefoon. Dit bureaucratische instrument met extreme wachttijden geeft niet altijd het juiste antwoord en bij een procedure mag je meestal niet vertrouwen op de beantwoording van de medewerker van de Belastingdienst, aldus de internetsite van de Belastingdienst. Tja ... het lijkt wel alsof je ouders je vertellen wat je wel mag, maar dat je hierop niet mag vertrouwen, dit lijkt wel een verhaaltje in de Donald Duck!

Gratis fiscale rechtshulp in Nederland

Ondermeer de toeslagenaffaire heeft ons geleerd dat gesubsidieerde of gratis rechtshulp bij fiscale zaken in Nederland echt noodzakelijk is. In het regeerakkoord wordt aangekondigd dat er in Nederland onafhankelijke en laagdrempelige fiscale rechtshulp beschikbaar komt, dit volgens het systeem in de USA (Taxpayers Advocate Service).

Taxpayers Advocate Service in Nederland

In Nederland wordt de komende jaren fiscale rechtshulp geïntroduceerd. Ons kantoor werkt al jaren met oog voor sociale en maatschappelijke vraagstukken. Via onze eigen Jongbloed Foundation helpen wij kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ook werken wij regelmatig gratis voor klanten die onze tarieven niet kunnen dragen. Via de fiscale rechtshulp kunnen wij in de toekomst wellicht nog meer mensen helpen. Wij houden u op de hoogte !

Vragen over gratis fiscale rechtshulp

Vul uw naam en contactgegevens in en wij nemen contact met u op.


Deel deze pagina

Laatste update op 16-12-2021
Artikel gemaakt op 16-12-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Werkzaamheden Fiscale rechtshulp

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap