print sitemap zoeken disclaimer contact

Belastingadvies

Bij ons kantoor werken ervaren fiscaal juristen, economen of (register) belastingadviseurs. Wij adviseren dagelijks particulieren en bedrijven over hun huidige en toekomstige fiscale positie. De combinatie tussen een betrouwbare en deskundige accountant en een externe belastingadviseur is een prima basis voor de beste financiële positie. Wij merken dat steeds meer klanten voor deze deling kiezen.

Onze fiscalisten zullen u begeleiden bij de beste fiscale mogelijkheden, waarbij de natuurlijke grens wordt gevormd door de wet- en regelgeving in Nederland.

Vaak zijn wij voor onze klanten ook de vertrouwenspersoon voor overige zaken of discussies. Wij zijn dan de spil tussen accountant, advocaat en notaris. Meestal hebben wij een partijdige rol, waarbij enkel uw belang wordt gediend. Hierin zit één van de verschillen met uw accountant. Daarnaast zijn wij specialisten op een klein terrein (belastingen) en is uw accountant huisarts op een breed gebied. Wij lopen dus naast de accountant en nemen soms het stokje over.

In de dagelijkse praktijk adviseren wij binnen een breed spectrum, u kunt hierbij denken aan:

  1. Verzorgen aangiften inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting;
  2. Overnames en fusies;
  3. Emigraties binnen Europa of daarbuiten;
  4. Waarderingsproblemen;
  5. Echtscheidingen van ondernemers of hun partners;
  6. Estate planning;
  7. Internationale vraagstukken, zoals opzetten bedrijf, emigratie, auto op buitenlands kenteken, etc.;
  8. Wijzigingen van uw structuur, inbreng in de bv of opzetten van een holdingstructuur;
  9. Overdracht van onderneming binnen de familie.

Deel deze pagina

Laatste update op 10-01-2022
Artikel gemaakt op 23-01-2011
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Werkzaamheden Belastingadvies

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap