print sitemap zoeken disclaimer contact

Duitsland desk van Jongbloed Fiscaal Juristen

Werken en ondernemen in Duitsland

Wij adviseren regelmatig Nederlandse en Duitse bedrijven bij grensoverschrijdende activiteiten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Ik wil in Duitsland een bedrijf openen, hoe doe ik dit?
  • Ik ga werken in Duitsland wat zijn de fiscale gevolgen?
  • Wat zijn de fiscale gevolgen en voordelen van ondernemen in Duitsland?
  • Is een Duitse GmbH of AG voor mij interessant?
  • Salary split
  • Voordelen auto op Duits kenteken
  • Sociale verzekeringen in Duitsland
  • Intercompany pricing Nederland en Duitsland

Hoe werkt onze Duitsland desk

De Duitsland desk bestaat uit een aantal adviseurs die regelmatig ondernemers adviseren bij grensoverschrijdende zaken. Hierbij wordt naar fiscale en juridische zaken gekeken en veelal samengewerkt met ons eigen netwerk met fiscalisten, advocaten en accountants in Duitsland. Het team spreekt altijd Duits en Nederlands. De zaak wordt volledig opgepakt en u krijgt een helder en duidelijk advies. Ook zorgen wij voor de uitvoering en aanmeldingen in Nederland en Duitsland.

Vragen over Duitsland

Als u vragen of opmerkingen heeft of meer wilt weten over zaken doen in Duitsland kunt u altijd een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten maken. U kunt gewoon bij uw huidige accountant of fiscalist blijven, wij zorgen ervoor dat alle partijen zorgvuldig en volledig worden geïnformeerd.

Deel deze pagina

Laatste update op 06-01-2022
Artikel gemaakt op 17-08-2018
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Werkzaamheden Duitsland Desk

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap