print sitemap zoeken disclaimer contact

Werkzaamheden

Fiscaal advies voor accountants- en administratiekantoren

Gratis fiscale scan van uw klant!

In onze praktijk merken wij dat er bij accountants- en administratiekantoren een regelmatige behoefte bestaat aan fiscale ondersteuning. Simpelweg omdat de fiscale regelgeving complex is en ook nog eens voortdurend aan verandering onderhevig is. Als belastingen dan niet je core business zijn, kun je dat niet allemaal bijbenen.

Wij kunnen u deze ondersteuning bieden. Als u kijkt naar onze tarieven (€ 75 - € 175) en in ogenschouw neemt dat wij geen concurrent zijn voor uw kantoor, omdat wij opereren binnen andere disciplines, is er geen reden om geen gebruik te maken van onze expertise. Een oriënterend gesprek bij ons op kantoor kan kosteloos plaatsvinden.

Gratis fiscale scan

Wilt u er zeker van zijn dat de ondernemingsstructuur van uw klant fiscaal goed staat en dat alle fiscale mogelijkheden goed benut worden, dan is een fiscale scan de manier om hier achter te komen. In onze praktijk ervaren wij dat er altijd wel een fiscaal aandachtspunt naar voren komt als wij een fiscale scan maken van een jaarrekening. Een eerste scan levert natuurlijk het meeste op, daarna is het een kwestie van jaarlijks bijhouden.

Wij bieden aan om voor een klant uit uw portefeuille de eerste fiscale scan gratis te doen. Zo kunt u ervaren hoe wij werken en kan er wellicht een vruchtbare relatie ontstaan met ons kantoor.

Wat bieden wij verder?

Ondersteuning, telefonisch of per e-mail, voor ad hoc vragen:

  • advisering bij bedrijfsovernames;
  • herstructureringen;
  • inbreng in de B.V.;
  • advies bij echtscheiding;
  • begeleiding bij boekenonderzoek;
  • BTW-vraagstukken;
  • estateplanning;
  • loonbelasting vraagstukken;
  • emigratie.

Deel deze pagina

Laatste update op 07-01-2022
Artikel gemaakt op 01-07-2010
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Werkzaamheden Fiscaal advies accountants

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap