print sitemap zoeken disclaimer contact

Procedures en advies over auto's

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. is vrijwel dagelijks als fiscaal jurist betrokken bij advisering, procedures en lezingen over de auto van de zaak, de auto uit het buitenland, BPM-vraagstukken, structuren voor automobielbedrijven, etc.

Een aantal van onze adviseurs is gespecialiseerd in de fiscale advisering en wetgeving, meestal ontstaan door de eigen interesse voor auto's.

De belangrijkste werkzaamheden betreffen

  • fiscale advisering inzake voorkomen of beperken bijtelling;
  • fiscale advisering omtrent structuren met wagenparken en bedrijfsauto's;
  • bijdrage artikelen in vakbladen of brochures;
  • bedenken structuren voor automobielbedrijven;
  • lezingen over fiscale structuren met auto's;
  • fiscale bezwaar- of beroepsprocedures omtrent de auto van de zaak.

Vanuit eigen interesse in combinatie met een ruime ervaring en academische opleiding kunnen wij u goed adviseren over zaken die betrekking hebben op uw auto. Wij kijken altijd op een heldere, creatieve en praktische wijze naar een zaak, hierbij vormt de wetgeving en jurisprudentie de basis.

Vragen? Bel of e-mail vrijblijvend met onderstaande adviseurs.

Deel deze pagina

Laatste update op 07-01-2022
Artikel gemaakt op 28-03-2013
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Werkzaamheden Procedures en advies auto

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap