print sitemap zoeken disclaimer contact

Geschillen met accountant of belastingadviseur

Als de belastingdienst naheffingsaanslagen of navorderingsaanslagen (met boetes) heeft opgelegd ontstaan er vaak discussies tussen belastingplichtigen en hun accountant en/of belastingadviseur. De belastingplichtige is soms van mening dat zijn adviseur of accountant een fout heeft gemaakt, de adviseur stelt hiertegen vaak dat hij onjuist of onvolledig is geinformeerd en/of het standpunt van de Belastingdienst niet juist is.

Wij adviseren regelmatig belastingplichtigen die met een dergelijke discussie te maken krijgen. In eerste aanleg overleggen wij namens belastingplichtige met de accountant of belastingadviseur en eventueel helpen wij de belastingplichtige met een aansprakelijkheidsstelling.

Deel deze pagina

Laatste update op 12-06-2019
Artikel gemaakt op 12-06-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Werkzaamheden Geschillen met accountant of belastingadviseur

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap