print sitemap zoeken disclaimer contact

U bevindt zich hier :Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Werkzaamheden Medici en belastingen

Werkzaamheden

Medici en belastingen

Een steeds groter deel van onze klanten is werkzaam in de medische sector. Sinds enkele jaren hebben wij dan ook een belastingadviseur als collega, die zelf veel affiniteit heeft met medici. Onze collega's hebben hun sporen binnen de fiscale wereld ruimschoots verdiend en dit is dan ook de reden dat wij sinds 2009 een speciaal team hebben voor specialisten, huisartsen, tandartsen en andere personen die binnen de medische sector werkzaam zijn.

Of u als zelfstandige of in maatschapsverband werzaam bent, maakt voor onze adviseurs eigenlijk geen verschil. Wij beginnen met een eenvoudige fiscale scan. Een orienterend gesprek bij ons op kantoor kan kosteloos plaatsvinden en voor een eerste scan moet u rekenen op ongeveer € 500 aan kosten (exclusief omzetbelasting).

Cliënten wonen in geheel Nederland, dit maakt onze praktijk afwisselend en dynamisch. De meeste advisering start bij het fiscaal optimaliseren van uw situatie, hierbij kunt u denken aan:

  • voorbereiding personenvennootschappen;
  • inbrengen in de B.V.;
  • renteloze lening via B.V.;
  • estate planning;
  • optimaliseren pensioen;
  • inventariseren risico's en herstructureren.

Nieuws: de maatschap blijft!

Op 5 september 2011 heeft de Minister van Veiligheid en Justitie bekendgemaakt dat het wetsvoorstel personenvennootschappen uiteindelijk toch niet wordt uitgevoerd. De maatschap blijft, evenals de VOF, derhalve gewoon bestaan. Lees hier meer over de actuele ontwikkelingen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Robert van Zon of Yvo Burkink.


Meer weten van medici en belastingen


Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Werkzaamheden Medici en belastingen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap