print sitemap zoeken disclaimer contact

Medici en belastingen

Een steeds groter deel van onze klanten is werkzaam in de medische sector. Sinds enkele jaren hebben wij dan ook een belastingadviseur als collega, die zelf veel affiniteit heeft met medici. Onze collega's hebben hun sporen binnen de fiscale wereld ruimschoots verdiend en dit is dan ook de reden dat wij sinds 2009 een speciaal team hebben voor specialisten, huisartsen, tandartsen en andere personen die binnen de medische sector werkzaam zijn.

Of u als zelfstandige of in maatschapsverband werzaam bent, maakt voor onze adviseurs eigenlijk geen verschil. Wij beginnen met een eenvoudige fiscale scan. Een orienterend gesprek bij ons op kantoor kan kosteloos plaatsvinden en voor een eerste scan moet u rekenen op ongeveer € 500 aan kosten (exclusief omzetbelasting).

Cliënten wonen in geheel Nederland, dit maakt onze praktijk afwisselend en dynamisch. De meeste advisering start bij het fiscaal optimaliseren van uw situatie, hierbij kunt u denken aan:

  • Voorbereiding personenvennootschappen;
  • Inbrengen in de bv;
  • Renteloze lening via bv;
  • Estate planning;
  • Optimaliseren pensioen;
  • Inventariseren risico's en herstructureren.

Meer weten van medici en belastingen

Deel deze pagina

Laatste update op 10-01-2022
Artikel gemaakt op 18-04-2010
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Werkzaamheden Medici en belastingen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap