print sitemap zoeken disclaimer contact

Fiscale artikelen en publicaties

Jongbloed Fiscaal Juristen is regelmatig betrokken bij het schrijven van artikelen of het verzorgen van uitleg voor radio, tv, krant of andere media. Wij kunnen voor uw krant, tijdschrift of internetsite fiscale artikelen of een wekelijkse nieuwsbrief verzorgen. In 2011 hebben wij ook enkele applicaties voor de iPhone en iPad verzorgd, onder meer over de aangifte inkomstenbelasting en een app voor ondernemers.

Wij schrijven regelmatig artikelen voor:

  • businessbladen;
  • fiscale vakbladen;
  • kranten en weekbladen of speciale uitgaven;
  • clubbladen;
  • internetsites;
  • financiële tijdschriften;
  • lokale initiatieven.

Afhankelijk van de omvang en de omstandigheden wordt voor de fiscale bijdrage een vergoeding gevraagd of niet. Meestal is er een wederzijds belang en kan de beurs dicht blijven.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer mr. Dennis J.B. Jongbloed.

Deel deze pagina

Laatste update op 25-03-2013
Artikel gemaakt op 23-01-2011
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Werkzaamheden Fiscale artikelen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap