print sitemap zoeken disclaimer contact

Moniek Eberhard

Na jarenlang gewerkt te hebben als interim management assistant bij diverse bedrijven in zeer uiteenlopende branches ben ik daarna overgestapt naar het vrije ondernemerschap (restaurant in Enschede).  Horeca is hectiek, snel schakelen, improviseren, alert zijn, prioriteiten stellen, oog hebben voor gasten en collega’s, vooruit denken, ontzorgen… wat dat betreft is er echt he-le-maal niks veranderd en zit ik echt op mijn plek als officemanager bij Jongbloed Fiscaal Juristen.

Ik geniet van mijn werk, elke dag is anders, je kunt voor jezelf zoveel plannen, maar uiteindelijk eindigt de dag totaal anders dan dat jij je had voorgesteld – en dat is (bijna altijd) leuk. Tel daarbij op de goede sfeer, leuke collega’s, een mooi team en de toch-net-even-een-andere attitude die onze organisatie uniek maakt. 

Samen met mijn man Pascal en onze hond Ollie – die regelmatig op kantoor te vinden is – woon ik in Enschede. Omdat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan werk ik tijdens de thuiswedstrijden van FC Twente in het business restaurant Cook&Play in de Grolsch Veste.  

Contact

Opleidingen

  • MEAO-CE
  • FDO (beroepsopleiding dansinstructeur, ja echt!)

Hobby’s

  • Skiën
  • Er op uit met Ollie
  • Wining & Dining
  • Golf (veel te weinig)
  • Muziek (geen karaoke-set is veilig)

Deel deze pagina

Laatste update op 14-02-2024
Artikel gemaakt op 20-10-2023
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Moniek Eberhard

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap