print sitemap zoeken disclaimer contact

U bevindt zich hier :Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Jan-Willem Wijnbergen

Jan-Willem Wijnbergen

Geboren in Oldenzaal en op een uitstapje na in Groningen altijd woonachtig geweest. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek hockeyer. Zo heb ik voor clubs in Oldenzaal, Enschede en Groningen gehockeyd op nationaal niveau. Naast Hockeyen vind ik het leuk om te reizen en houd ik van gezelligheid.

In 2018 de studie Fiscaal Recht en Economie afgerond aan het Saxion te Enschede. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Hekman Suelmann accountants in Oldenzaal.

Momenteel doe ik de (pre) Master Fiscaal Recht in Groningen. Bij Jongbloed-Fiscaal Juristen kan ik perfect de theorie naar de praktijk brengen. Mede door de flexibiliteit van het kantoor kan ik werk en studie goed combineren. Mede door de laagdrempeligheid op kantoor vind ik het bij Jongbloed-Fiscaal Juristen een fijne manier van werken. Ik hoop mij in de toekomst dan ook verder te ontwikkelen als adviseur.

Contact

Functie

  • Junior Belastingadviseur

Opleiding

  • Fiscaal Recht en Economie
  • Pre-master Fiscaal Recht
Laatste update : 11-01-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Jan-Willem Wijnbergen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap