print sitemap zoeken disclaimer contact

Jan-Willem Wijnbergen

Geboren en getogen in Oldenzaal, gestudeerd in Groningen en daarna weer teruggekeerd naar de Boeskoolstad. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek hockeyer en speel momenteel in het eerste team van O.H.C. Bully. De wedstrijden op zondag spelen we verspreid over Oost en Noord-Nederland. Naast fanatiek hockeyen is gezelligheid voor mij belangrijk, gelukkig gaan die twee goed samen.

In 2018 heb ik de studie Fiscaal Recht en Economie aan het Saxion in Enschede afgerond, waarna ik vervolgens naar Groningen ben vertrokken. Per 1 oktober 2019 ben ik in dienst getreden bij Jongbloed Fiscaal Juristen om zo naast de studie praktijkervaring op te doen. Na een noodgedwongen online studiejaar heb ik de master Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen in de zomer van 2021 afgerond.

Door de laagdrempeligheid en goede samenwerking met collega’s is Jongbloed Fiscaal Juristen voor mij de ideale plek om mij als fiscaal jurist te blijven ontwikkelen.

Contact

Opleidingen en cursussen:

  • Fiscaal Recht (Rijksuniversiteit Groningen)
  • Hockeytrainer 3 (HT3)

Specialiteiten

  • Emigratievraagstukken (specifiek Spanje)
  • Advisering MKB-ondernemers
  • Herstructurering
  • Omzetten van rechtsvormen
  • Advisering emigratievraagstukken
  • Complexe aangiften inkomstenbelasting  

Deel deze pagina

Laatste update op 14-02-2024
Artikel gemaakt op 19-03-2020
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Jan-Willem Wijnbergen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap