print sitemap zoeken disclaimer contact

Marja van Riel

Na jaren te hebben gewerkt als secretaresse bij diverse bedrijven en later als officemanager bij een multinational, ben ik sinds 1 april terug, op voor mij bekend terrein, in de Belasting en Advieswereld.

Ik woon samen met mijn partner Harry sinds 3 jaar in de Lutte (geboren en getogen Enschedese), Ik ben een trotse oma van 6 kleinkinderen en reizen is onze passie. Ik ben dankbaar dat ik al over de halve wereldbol heb mogen reizen. Nieuwe culturen en prachtige natuur heb mogen aanschouwen en daar horen natuurlijk mooie foto’s maken bij. Thuis vind ik het heerlijk om nieuwe recepten uit te proberen of met een boek op de bank te ploffen.

Contact

Opleidingen

  • MBO
  • Schoevers

Hobby’s

  • (Veel) reizen
  • Fotograferen
  • Kokerellen
  • Concerten bezoeken

Deel deze pagina

Laatste update op 29-05-2024
Artikel gemaakt op 04-04-2024
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Marja van Riel

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap