print sitemap zoeken disclaimer contact

Hans ter Pelle

Ik ben een ondernemende, strategisch en analytisch sterke executive met brede kennis en meer dan 30 jaar ervaring. Het grootste deel van mijn loopbaan ben ik actief geweest in nationale en internationale senior financiële managementfuncties met verantwoordelijkheid voor alle financiële zaken, juridische zaken, ICT, Risk Management, Auditing en HRM. Daarnaast heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het algemeen management in het MKB en in grote (internationale) ondernemingen.

Mijn kracht ligt in de strategische benadering met betrekking tot markten, mensen, business en cijfers. Mijn sterk ontwikkelde analytische vermogen stelt mij in staat snel helderheid en inzicht te verschaffen in de meest complexe processen en situaties. Ik ben een sterke motivator, leider en teamplayer. Integriteit en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn ervaringsgebieden omvatten Business-to-Business, Business-to-Consumer, productie- en dienstverleningsindustrie, FMCG en direct selling. Daarnaast heb ik een bewezen trackrecord in M&A , outsourcing, strategische heroriëntaties en herstructureringen.

Deel deze pagina

Laatste update op 15-02-2024
Artikel gemaakt op 15-02-2024
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Hans ter Pelle

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap