print sitemap zoeken disclaimer contact

David Aksu

In juli 2022 ben ik geslaagd voor de HBO opleiding Finance, Tax & Advice op de Saxion Hogeschool in Enschede. Daarna ben ik direct begonnen aan de opleiding fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Ik hoop de Master Fiscaal Recht in 2024 af te ronden.

Mijn praktijkervaring heb ik opgedaan bij een belastingadvieskantoor in de regio en daarnaast heb ik met succes de minor Fiscaal Adviseur bij Saxion afgerond. De minor was een erg leuke en leerzame periode en ik kijk er naar uit om verder te groeien als junior belastingadviseur door naast het studeren, te werken bij Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag en sport ik in de sportschool met vrienden. 

Contact

Opleidingen en cursussen:

  • Saxion Hogeschool (afgerond)
  • Fiscaal Recht (Rijksuniversiteit Groningen) (afronding 2024) 

Specialiteiten

  • Complexe (emigratie) aangiften inkomstenbelasting  
  • Aangiften Vennootschapsbelasting
  • Voorbereidende advieswerkzaamheden MKB ondernemers

Deel deze pagina

Laatste update op 14-02-2024
Artikel gemaakt op 03-05-2023
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen David Aksu

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap