print sitemap zoeken disclaimer contact

Naomi Stroot

Naomi Stroot is in 2020 als stagiair begonnen op onze vestiging te Almelo. Per juli 2021 is zij als junior belastingadviseur bij Jongbloed Fiscaal Juristen werkzaam.

Tijdens haar stage is Naomi erachter gekomen dat haar hart ligt bij advieswerkzaamheden. Momenteel combineert zij het laatste jaar van haar opleiding, met het verrichten van advieswerkzaamheden in de fiscaal-juridische praktijk. Naomi richt zich vooral op schenk- en erfbelasting en inkomstenbelasting. Zij is analytisch sterk en streeft er altijd naar ingewikkelde termen op een heldere wijze uit te leggen.

Naast werken houdt Naomi zich onder andere bezig met dansen. Ook reist zij graag. Naast het verder ontwikkelen als fiscaal adviseur, hoopt Naomi komende jaren veel van de wereld te zien.

Specialiteiten

  • Schenk- en erfbelasting;
  • Inkomstenbelasting.

Contact

Telefoon 088 027 00 52

E-mail: n.stroot@jongbloed.tv

Deel deze pagina

Laatste update op 14-02-2024
Artikel gemaakt op 07-12-2020
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Naomi Stroot

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap