Actueel fiscaal nieuws over Corona

print sitemap zoeken disclaimer contact

Vacatures
U bevindt zich hier :Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Naomi Stroot

Naomi Stroot

In 2018 heb ik mijn havodiploma behaald en na de zomervakantie ben ik begonnen aan de opleiding Fiscaal Recht en Economie aan Saxion Hogeschool in Enschede. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar en in oktober ben ik begonnen met mijn stage bij Jongbloed Fiscaal Juristen in Almelo. Tijdens de stage probeer ik uit te zoeken welke fiscale onderwerpen mij het meest aanspreken en leer ik graag hoe het werken er in de praktijk uitziet. Uiteraard is er naast hard werken ook ruimte voor gezelligheid op het kantoor!

Op maandag, dinsdag en woensdag loop ik stage en op donderdag en/of vrijdag volg ik mijn colleges. Daarnaast heb ik een bijbaan en doe ik aan jazzballet waarvoor ik een avond in de week training heb. Ik hou ook erg van reizen en hoop in de toekomst veel te kunnen zien van de wereld.

Laatste update : 22-02-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Kantoor Onze mensen Naomi Stroot

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap