print sitemap zoeken disclaimer contact

Eric van Nugteren

Na de studie fiscaal recht te Groningen begonnen bij de Belastingdienst. Vervolgens gewerkt bij (de voorlopers van) Deloitte in Almelo en Enschede. Daarna als partner deel uitgemaakt van de maatschap Bakx Rombouts notaris en belastingadviseurs. Na verkoop van de fiscale praktijk van deze maatschap aan Mazars heeft Eric 12 jaar hier gewerkt. Bloed kruipt waar het niet gaan kan en Eric is sinds 2018 weer werkzaam als zelfstandig belastingadviseur. Als zodanig wordt Eric als extern adviseur door Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. ingeschakeld.

Eric heeft Duits – naast Nederlands van zijn vader – als moedertaal meegekregen. Hij is ook goed thuis in en heeft ervaring met het Duitse belastingrecht. Hij bedient door zijn kennis van taal, cultuur en beide wetgevingen Duitstalige klanten die in Nederland zakendoen. Zo beschikt hij ook over een groot netwerk aan Duitse adviseurs, waar hij Nederlandse ondernemers die in Duitsland zaken gaan doen graag samen mee adviseert. Hij geeft invulling aan de ambitie van Jongbloed Fiscaal Juristen om de grensoverschrijdende fiscale advisering te complementeren op het gebied van Nederland en Duitsland.

Contact

  • Telefoon rechtstreeks: 06 - 51584860
  • Functie: fiscaal jurist

Opleiding

  • Fiscaal recht (RUG)  

Specialiteiten

  • Nederlands Duits grensoverschrijdend belastingrecht
  • Internationale fiscale advisering  

Lidmaatschappen

  • Deutsch Niederlandische Handels Kammer (DNHK)

Deel deze pagina

Laatste update op 14-02-2024
Artikel gemaakt op 26-09-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Eric van Nugteren

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap