print sitemap zoeken disclaimer contact

Erik Lammers

Erik Lammers (1969) is in april 2022 begonnen als partner bij Jongbloed Strategen. Erik is actief op het snijvlak van organisatieadvies, toekomst gerichte managementinformatie en IT. Erik heeft een technische en bedrijfskundige achtergrond waarbij het zich heeft gespecialiseerd in marketing en EDP Audit.

Erik heeft uitgebreide ervaring op het gebied van IT strategie en projectmanagement. Zijn focus ligt met name bij dienstverlenende en maakbedrijven binnen het MKB. In het verleden heeft Erik ook regelmatig bij semi overheden gewerkt.

Door zijn pragmatische aanpak is Erik in staat het management snel en doeltreffend te adviseren, dus geen dikke rapporten die in het archief belanden. Eenvoud is de norm !

Deel deze pagina

Laatste update op 01-04-2022
Artikel gemaakt op 01-04-2022
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Erik Lammers

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap