print sitemap zoeken disclaimer contact

Marijke ten Dam

Marijke is haar loopbaan begonnen in de accountantspraktijk. Zo heeft ze eerder gewerkt bij onder andere BDO te Hengelo en Hulshof Accountants te Almelo. Haar werkzaamheden waren daar voornamelijk gericht op het samenstellen van jaarrekeningen, financiële overzichten en het verzorgen van aangiften. Juist dat laatste heeft altijd al haar volle interesse en aandacht gehad: de complexe wereld van fiscaliteit. Om die reden wilde Marijke haar fiscale kennis en vaardigheden verder ontwikkelen bij De Jong en Laan. Met een goede en brede financieel administratieve basis.

De focus bij haar vorige werkgevers bleef nog teveel liggen op algemeen fiscaal advieswerk. Door haar werkzaamheden bij Jongbloed Fiscaal Juristen is ze nu dagelijks werkzaam met gespecialiseerde fiscalisten. In een werkomgeving vol uitdagende en energie gevende casussen. Ook stelt de opleiding Fiscaal Recht te Nyenrode Business Universiteit haar verder in de gelegenheid om zich te ontwikkelen tot allround fiscalist. Marijke verwacht haar opleiding tot Master Fiscaal Recht in kalenderjaar 2023 afgerond te hebben.

In het dagelijks leven is het ook geen moment saai. Naast moeder van 4 kinderen houdt ze voornamelijk van reizen, lezen en het maken van stedentrips. 

Specialiteiten

 • Dga-adviespraktijk
 • Emigraties
 • Omzetting van rechtsvormen (bijvoorbeeld inbreng in de bv)
 • Bedrijfsopvolgingen
 • Omzetbelasting
 • (Her)structurering van uw ondernemingsstructuur

(Relevante) Opleidingen/ cursussen

 • Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)
 • RB - Belastingconsulent
 • SPD Bedrijfsadministratie (Saxion university of applied sciences)
 • Pre – master Fiscaal Recht (Nyenrode Business Universiteit)
 • Master Fiscaal Recht (Nyenrode Business Universiteit)

Contactgegevens Marijke ten Dam

Worstelt u nou met een fiscaal vraagstuk? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met Marijke op, via onderstaande contactgegevens.

Deel deze pagina

Laatste update op 14-02-2024
Artikel gemaakt op 21-09-2022
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Marijke ten Dam

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap