print sitemap zoeken disclaimer contact

Floris Kieselstein

Ik ben Floris Kieselstein,  geboren en getogen in Enschede. Na het afronden van de HAVO op het Bonhoeffer College Van der Waalslaan ben ik begonnen met de opleiding fiscaal recht & economie op het Saxion. In het 3e jaar van de opleiding heb ik stagegelopen bij Jongbloed Fiscaal Juristen en na het succesvol afronden van de stageperiode ben ik hier nu ook werkzaam.

Economie heeft altijd mijn interesse gehad en op latere leeftijd ben ik mij ook gaan interesseren in rechten. De studie fiscaal recht & economie was dan ook een perfecte uitkomst. Na deze opleiding ambieer ik het om een Master fiscaal recht te behalen op een universiteit in Nederland. 

In mijn vrije tijd hockey ik voor hockeyclub PW en ga ik graag naar wedstrijden van FC Twente als fanatiek supporter.

Opleiding

  • HAVO (Bonhoeffer College Van der Waalslaan)
  • Fiscaal Recht & Economie (Saxion, Enschede) 2020-heden

Specialiteiten

  • Complexe (emigratie) aangiften inkomstenbelasting  
  • Aangiften Vennootschapsbelasting
  • Voorbereidende advieswerkzaamheden MKB ondernemers
  • Crypto currencies

Contact

Deel deze pagina

Laatste update op 14-02-2024
Artikel gemaakt op 23-06-2023
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Floris Kieselstein

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap