print sitemap zoeken disclaimer contact

U bevindt zich hier :Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Tobias Borgelink

Tobias Borgelink

Geboren en getogen in het pittoreske Rietmolen. Tobias is in zijn vrije tijd actief in het verenigingsleven, speelt volleybal en tennis en is altijd in voor gezelligheid. 

Na de studie Fiscaal Recht & Economie bij Saxion Hogescholen te Enschede, begonnen bij Flynth Adviseurs & Accountants in Almelo als medewerker belastingadvies. Na ruim 4 jaar hier te hebben gewerkt begonnen bij Jongbloed Fiscaal Juristen als aangiftemedewerker. Door deze overstap wil hij zich verder specialiseren op het gebied van de fiscale adviespraktijk. 

Contact:

Laatste update : 24-09-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Tobias Borgelink

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap