print sitemap zoeken disclaimer contact

Tobias Borgelink

Geboren en getogen in het pittoreske Rietmolen. Tobias is in zijn vrije tijd actief in het verenigingsleven, speelt volleybal en tennis en is altijd in voor gezelligheid. 

Na de studie Fiscaal Recht & Economie bij Saxion Hogescholen te Enschede, begonnen bij Flynth Adviseurs & Accountants in Almelo als medewerker belastingadvies. Na ruim 4 jaar hier te hebben gewerkt begonnen bij Jongbloed Fiscaal Juristen als aangiftemedewerker. Door deze overstap wil hij zich verder specialiseren op het gebied van de fiscale adviespraktijk. 

Contact:

Deel deze pagina

Laatste update op 14-02-2024
Artikel gemaakt op 09-03-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Tobias Borgelink

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap