print sitemap zoeken disclaimer contact

Sinan Tirsi

Na het afronden van de studie Small Business & Retail Management aan Saxion, koos ik ervoor om mijn studie voort te zetten aan de Universiteit Twente, waar ik de masteropleiding Business Administration met een specialisatie in Financial Management volgde. Hoewel ik de masterscriptie nog niet heb afgerond , maakte ik de overstap naar de post-hbo studie schakeltraject Accountancy & Controlling aan de Hogeschool van Arnhem.

Ik heb bijna twee jaar lang als assistent-accountant gewerkt bij Oosterhuis & Partners, waar mijn taken voornamelijk bestonden uit het samenstellen van jaarrekeningen. Na deze periode maakte ik de overstap naar de rol van financieel controller bij Jongbloed Fiscaal Juristen.

Contact

Opleidingen

  • Bachelor: Small Business & Retail Management (Saxion te Enschede)
  • Master: Business Administration (Universiteit Twente te Enschede)
  • Post-Bachelor: Schakeltraject Accountancy & Controlling (HAN te Arnhem)(powered by Nyenrode)

Deel deze pagina

Laatste update op 08-05-2024
Artikel gemaakt op 08-05-2024
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Sinan Tirsi

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap