print sitemap zoeken disclaimer contact

Belastingverdragen

terug

Belastingverdrag Malawi

Nieuws belastingverdrag

De staatssecretaris heeft in 2018 laten weten dat de gesprekken moeizaam verlopen en dat verdragsonderhandelingen voorlopig in de ijskast worden gezet. Zie hier voor de mededeling. Op 25 maart 2018 is het belastingverdrag door de tweede kamer goedgekeurd. Het verdrag zal op 1 juli 2018 in werking treden.

In 2014 / 2015 zullen met Malawi (ontwikkelingsland) besprekingen worden gevoerd over een herziening van het belastingverdrag (onderdeel anti-misbruikbepalingen). Bij verouderde verdragen is het mogelijk dat er een geheel nieuw belastingverdrag wordt voorgesteld. Zie voor een toelichting deze mededeling van het Ministerie van Financiën.

Het belastingverdrag met Malawi bestaat sinds 1969. U kunt dit belastingverdrag hier raadplegen.
Per 1 januari 2014 is het verdrag buitenwerking getreden doordat Malawi het verdrag heeft opgezegd. Malawi is per 1 januari 2014 aangewezen als ontwikkelingsland voor toepassing van het BVDB 2001.

Deel deze pagina

Laatste update op 01-05-2018
Artikel gemaakt op 19-01-2009
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Landendesk Belastingverdragen Belastingverdragen Malawi

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap