print sitemap zoeken disclaimer contact

Nieuws: Jongbloed Strategen is geboren !

Met trots en plezier een bericht inzake de uitbreiding van onze dienstverlening. Wij beginnen vanaf vandaag met een nieuw onderdeel, Jongbloed Strategen. Geen 1 aprilgrap, maar een logische uitbreiding van onze dienstverlening voor nieuwe en bestaande klanten.

Vreugdemomenten moet je delen. Vanaf 1 april 2022 starten wij met een nieuwe dienstverlening: "strategisch bedrijfsadvies".  Voor ondernemers is het meestal beter om aan je bedrijf te werken dan in je bedrijf.

Jongbloed Strategen, vandaag beslissingen nemen voor morgen

Jongbloed Fiscaal Juristen en Jongbloed Accountants kent u vast al langer. Wij zijn gevestigd in Enschede, Almelo en Den Haag. Sinds ruim 15 jaar hebben wij een innovatieve en verfrissende kijk op ons vak. Klant voorop, afspraak is afspraak en geen stropdassen, dat is al jaren onze cultuur. Daarnaast zit “geven” in ons DNA, via onze eigen Foundation ondersteunen wij diverse kindgerelateerde projecten in de regio. Nieuw in ons “gezin” is Jongbloed Strategen B.V.

Jongbloed Strategen B.V. helpt u bij de begeleiding van uw toekomstplannen, bedrijfsopvolging en bedrijfsstrategie. Veel ondernemers zijn bezig met de "dingen van de dag". Er is dan te weinig aandacht voor vraagstukken als:

  • Waar willen we over 5 jaar staan?
  • Welke producten of diensten leveren de beste marge?
  • Hoe maak ik mijn bedrijf gereed voor verkoop of een fusie?
  • Welke stappen zijn nodig voor een logische bedrijfsopvolging?
  • Hoe optimaliseren we de onderneming voor betere resultaten?

Vakkundig, pragmatisch en geen belachelijke tarieven

Ondernemers en management teams besteden 95% van hun tijd en energie aan de operatie en problemen binnen hun bedrijfsvoering. Om de externe en interne ontwikkelingen het hoofd te bieden, is het zaak om periodiek de bedrijfsstrategie en toekomst van uw onderneming te herijken. Een frisse blik van buiten kan hierbij goed ondersteunen. Jongbloed Strategen zijn er voor u. Geen belachelijke rapporten of extreme uurtarieven, maar gewoon tegen een vaste prijs een concreet advies waar u mee aan de slag kunt.

Op basis van een strategische scan brengen wij tenminste 10 verbeterpunten binnen uw onderneming in kaart. Langs de lijnen van processen, mensen, software, informatiesystemen en financiën wordt de strategie voor de verbeteracties bepaald. Dit proces doorlopen wij via een vaste prijs en binnen 3 weken. Eenvoud is onze norm en we houden het praktisch.

Deze nieuwe dienstverlening vraagt om nieuwe mensen binnen onze organisatie. Wij hebben hiertoe Erik Lammers gevraagd om deze organisatie aan te sturen. Erik heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van IT-strategie, risico- en projectmanagement. Zijn focus ligt op dienstverlenende organisaties en de maakindustrie binnen het MKB-bedrijf en de semi-overheid. Door zijn pragmatische instelling en aanpak is hij de aangewezen man om Jongbloed Strategen op de kaart te zetten. Bij Erik zijn eenvoud en een doeltreffende aanpak de norm.

Bent u benieuwd naar de verbeteringen in uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op voor een entreegesprek.

Informatie Jongbloed Strategen

Jongbloed Strategen B.V.
Marthalaan 5
7511 AZ  Enschede

Erik Lammers (partner) 06 - 4642 2017

info@jongbloed-strategen.nl

Tel: 088 - 027 00 00
www.jongbloed-strategen.nl

Deel deze pagina

Laatste update op 04-04-2022
Artikel gemaakt op 01-04-2022
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor In het nieuws Nieuws: Jongbloed Strategen begint

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap