print sitemap zoeken disclaimer contact

10-jarig bestaan Jongbloed Fiscaal Juristen

Iedereen bedankt voor het vertrouwen !

Vandaag is het dan zover: Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. bestaat 10 jaar. De eenmanszaak die in 2005 is gestart in Enschede is in de loop der jaren uitgegroeid tot een mooi kantoor met 15 enthousiaste collega's. Wij willen al onze klanten, relaties, leveranciers en mensen die we vergeten zijn ontzettend bedanken voor het vertrouwen dat ze ons hebben gegeven.

Ik had niet durven dromen dat er na 10 jaar zo'n onderneming zou staan. Elke dag voelt nog steeds als een feestje.

De eerste klanten kwamen via het internet bij ons binnen. Op dit moment komen de meeste klanten op verwijziging van bestaande klanten, intermediairs of de Belastingdienst bij ons op kantoor op bezoek. Het blijft verbazingwekkend dat dit vanaf de keukentafel is gegroeid tot een hecht team (bijna een familie) van 15 fijne en zeer deskundige collega's.

Regelmatig wordt mij gevraagd: "Hoeveel mensen werken er eigenlijk bij jullie?" Het lijkt wel een echt bedrijf en dat is het natuurlijk ook. We zijn de laatste jaren tegen de stroom in gegroeid. De belangrijkste reden is volgens mij dat we met ervaren mensen het probleem of de vraag van de klant niet alleen begrijpen, maar ook voelen als "ons probleem". Adviseur naast de klant zijn en samen de oplossing aanvliegen.

We hebben vrijwel geen overhead, een platte organisatie met zeer ervaren fiscalisten. Iedereen heeft zijn eigen domein en specialiteit waarbij we dagelijks met elkaar de adviezen bespreken om tot de beste oplossing te komen. Het blijft fascinerend hoe we elke keer weer tot betere en creatievere ideeën komen.

We zijn gestart als pioniers ... dit blijven we.

Oh ja ... ons kantoor is op 1 december 2015 na 13:00 uur gesloten !

Iedereen bedankt !

Zonnige groet en geniet !

Dennis Jongbloed

Deel deze pagina

Laatste update op 08-12-2015
Artikel gemaakt op 01-12-2015
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor In het nieuws 10 jarig bestaan Jongbloed Fiscaal Juristen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap