print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Fiscaal Juristen opent vestiging in Den Haag

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. – sinds 2005 gevestigd in Enschede – opent in juli 2017 een vestiging in Den Haag, aan het Nassauplein 36.

Dennis Jongbloed: “Als gevolg van het toenemende aantal cliënten – zowel particulier als zakelijk – uit het westen des lands, is besloten in Den Haag een kantoor te openen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij op deze manier onze cliënten nog beter van dienst kunnen zijn met onze kennis en expertise op fiscaal-juridisch gebied. Met name voor fiscale procedures is Den Haag voor ons de juiste plek.

Wij merken dat onze praktische aanpak, ruime specialisaties tegen normale tarieven, in het westen nog wel eens succesvoller zou kunnen zijn dan in het oosten. Wij zijn daar een meer dan goed alternatief voor de collega-kantoren in het westen. Daarnaast hopen wij nieuwe collega’s te kunnen werven in Den Haag en hen daarna te bewegen om te “emigreren” naar het oosten.

Vanaf eind juli zal Jongbloed Fiscaal Juristen starten in Den Haag, wellicht zal het team in de loop van dit jaar worden uitgebreid met nieuw talent uit het westen des lands. We beginnen in Den Haag op kleine schaal, maar zeker niet met het doel dit over 12 maanden nog te zijn.”

Dennis Jongbloed: “We kijken ook nog met een schuin oog naar Amsterdam, maar moeten hier eerst nog “bemanning” voor zien te vinden, dit is iets voor 2018 of 2019."

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor In het nieuws Nieuw kantoor in Den Haag

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap