print sitemap zoeken disclaimer contact

Nieuwe collega's

Meestal wordt ons team uitgebreid met ervaren fiscalisten die uitblinken binnen het fiscale vak. De laatste tijd mogen wij ons team gelukkig ook versterken met jonge professionals die hun academische reis nog moeten maken of aan het maken zijn. We hebben twee nieuwe collega's mogen verwelkomen die staan te popelen om uw actuele en innovatieve ideeën in de praktijk te brengen. We merken nu al dat dit ook een inspiratie is voor onze "oude rotten".

Gemiddelde leeftijd gaat omlaag 

Ons team bij Jongbloed Fiscaal Juristen in onlangs versterkt met twee jonge en getalenteerde belastingadviseurs. Wij zijn ontzettend enthousiast dat we de gemiddelde leeftijd binnen ons kantoor met een aantal jaren hebben verlaagd en willen David en Floris met applaus verwelkomen binnen "onze familie". De vrijdagmiddag borrel, de gezamenlijke lunch, de kantoor uitjes en onze tafeltennis competitie zal er zeker leuker op worden.

David zal in 2024 zijn master fiscaal recht in Groningen afronden en Floris is zojuist afgestuurd aan de Saxion Hogeschool in Enschede (afdeling fiscaal recht en economie). Hoewel ze nieuw zijn de praktijk hebben ze een sterke drive en zijn ze "gewapend" met de meest actuele kennis van de fiscale wetgeving. Frisse perspectieven en innovatieve aanpak zal ongetwijfeld bijdragen aan de kwaliteit van ons kantoor.

Mannen... we zijn trots dat jullie bij ons zijn komen werken... succes !

Deel deze pagina

Laatste update op 20-09-2023
Artikel gemaakt op 24-06-2023
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor In het nieuws Nieuwe collega's

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap