print sitemap zoeken disclaimer contact

Persbericht: kampioenswedstrijd op grote schermen

De foto's van het feest !

Video met sfeerimpressie


Jongbloed Fiscaal Juristen maakt begroting rond

Mocht aanstaande vrijdag FC Twente nog geen kampioen worden, dan is de eerst mogelijke keer dat ze kampioen kunnen worden op tweede paasdag. Op het H.J. van Heekplein in Enschede komen dan grote schermen te staan waarop voetbalfans het beoogde kampioensduel van FC Twente kunnen volgen. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij een forse financiële bijdrage van Jongbloed Fiscaal Juristen NV naast de bijdrages vanuit het Ondernemersfonds, Vereniging Horeca Stad Enschede en Enschede Promotie.

“Wij staan achter de club!”

Dennis Jongbloed geeft als belangrijkste motivatie dat hij het van belang vindt dat iedereen in de stad “onze trots” samen moet kunnen aanmoedigen. “Dit feestje moet doorgaan zodat alle fans dit met elkaar kunnen vieren, binnen 1 jaar terug naar het hoogste niveau is een prestatie van formaat waar we trots op mogen zijn. Het wordt een geweldig feest met 10.000 mensen op het H.J. van Heekplein, gaaf dat iedereen enthousiast is.” , aldus Jongbloed.

Samenwerking maakt veel mogelijk

“We werken al weken samen met de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) en het Ondernemersfonds rondom public viewing in de binnenstad en we vinden het dan ook geweldig om te zien dat een ondernemer uit de stad opstaat en de benodigde middelen beschikbaar stelt waardoor het initiatief alsnog mogelijk wordt gemaakt.” aldus Marieke ter Brugge.


Programmering tweede paasdag

Het programma op tweede paasdag start om 13:00 uur op het H.J. van Heekplein met een muzikaal randprogramma met o.a. DJ Rob Toonen. Vanaf 14:30 uur is de kampioenswedstrijd FC Twente tegen Jong AZ op grote schermen te zien en kan het feest losbarsten. Uiteraard zijn er voldoende voorzieningen aanwezig voor het verkrijgen van consumpties en food. Overigens kan men de wedstrijd ook bekijken bij vele horecagelegenheden in de binnenstad. Er wordt geadviseerd om met openbaar vervoer of de fiets te komen. Alle informatie is te vinden op www.uitinenschede.nl/FCTwente


Mocht FC Twente vrijdag alsnog kampioen worden, dan gaat public viewing op tweede paasdag niet door. Vrijdag 19 april is public viewing niet mogelijk op het H.J. van Heekplein i.v.m. de extra warenmarkt op Goede Vrijdag. De organisatie van de public viewing ligt in handen van Enschede Promotie.

Pers inzake FC Twente kampioensduel

NOS journaal

NOS Journaal plein

Hart van Nederland

RTL Nieuws

Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad aankondiging 

Sportnieuws.nl

Voetbalflitsen.nl

Twente inside

Twente FM

Twentefans

TC Tubantia

FC Twente

Tubantia aankondiging

RTV Oost

RTV Oost melding evenement

1 Twente

Foto's en video's van het kampioensduel

Foto's kampioensduel

Video 1

Foto's Enschede promotie

Deel deze pagina

Laatste update op 25-04-2019
Artikel gemaakt op 18-04-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Evenementen en lezingen Kampioensduel FC Twente

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap