print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Fiscaal Juristen met ingang van 2020 ook in Almelo!

Met ingang van het jaar 2020 zal Jongbloed Fiscaal Juristen ook een vestiging in Almelo gaan openen.

Jongbloed Fiscaal Juristen is in 2005 gestart in Enschede. Halverwege 2017 is daar een vestiging in Den Haag bijgekomen. Wegens groei en een toenemende vraag vanuit de Almelose markt hebben we ervoor gekozen onze praktijk uit te breiden met een vestiging in Almelo.

De Almelose vestiging zal worden bezet door een klein team aan fiscaal juristen dat wordt geleid door Roy Damhuis. Roy heeft ruime ervaring in de fiscale adviespraktijk en richt zich op MKB-ondernemers. Hij is vaak de sparringpartner voor de DGA; dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van bedrijfsopvolging, een boekenonderzoek door de Belastingdienst of de aan- of verkoop van een onderneming of onroerend goed.

 “In de stad Almelo en de omliggende dorpen zitten veel ambitieuze ondernemers. Deze ondernemers zullen fiscaal ook uit de wind gehouden willen worden,” aldus Roy Damhuis. Jongbloed Fiscaal Juristen heeft specialisten op elk fiscaal vlak, van belastingadvies tot fiscale procedures.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met alle voorbereidingen om op 1 januari 2020 de deuren te kunnen openen in Almelo. Ben je benieuwd waar in Almelo? Volg ons op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Op zoek naar een Almelose fiscaal jurist om eens op fiscaal gebied te sparren? Neem contact op met Roy Damhuis.

Deel deze pagina

Laatste update op 20-09-2023
Artikel gemaakt op 06-08-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor In het nieuws Jongbloed Fiscaal Juristen komt naar Almelo

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap