print sitemap zoeken disclaimer contact

Gert Huzink weer thuis

Een telefonisch interview met Gert Huzink bij TwenteFM. We zijn weer terug, de Dakar zit erop. Veel ups en downs, mooie tijd en even wennen aan lagere temperaturen. Met 2 etappe overwinningen en 9 van de 12 etappes in de top 10 was het een goede dakar. En wat brengt 2025? Dat gaan we nog zien en zal de komende weken wel duidelijk worden, we houden u op de hoogte.

Gert Huzink Reflecteert Positief op Dakar Rally Ondanks Gemiste Top Drie

Gert Huzink van het Jongbloed Dakar Team kijkt met tevredenheid terug op de Dakar Rally, ondanks dat hij zijn doel om in de top drie van het eindklassement te eindigen niet bereikte. Hij benadrukt de sterke resultaten van het team, waaronder twee etappeoverwinningen en meerdere top tien finishes. Huzink erkent dat de rally een van de zwaarste was die hij heeft meegemaakt, maar ook een van de mooiste.

Verbeterpunten zijn geïdentificeerd en zullen worden besproken met het hele team om de prestaties in de toekomst te verbeteren. Huzink prijst de prestaties van de Renault C40 Hybrid en het werk van MKR Technology. Na de rally kijkt hij uit naar een feest met de Nederlandse deelnemers in Yanbu, gevolgd door een terugkeer naar zijn normale leven in Nederland. Gert is - met 25 graden verschil - weer thuis en vandaag gewoon weer aan het werk bij Riwald in Almelo.

Leukste dakar beelden

Bron en info

® Persbericht en foto's van Rallymaniacs 

Informatie over Dakar 2024 op Rallymaniacs

Informatie over Dakar op site Redbull

Volg ons op

Internet (jongbloeddakar.com)

Facebook

Youtube

RTL7

Vragen en info voor de pers

Dennis Jongbloed (mail direct) (Telefoon +31629005666)

dakar@jongbloed.tv

Promo video "klein maar dapper"

Algemene en fiscale informatie over Saoedi Arabie

Deel deze pagina

Laatste update op 22-01-2024
Artikel gemaakt op 22-01-2024
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor In het nieuws Jongbloed Dakar team Gert Huzink weer thuis

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap