print sitemap zoeken disclaimer contact

Persbericht

Jongbloed Dakar truck in Enschede te zien ! Wil je gratis op de foto met deze monstertruck ? Geen punt, loop gezellig bij ons lang, de poorten staan tijdens kantoortijden gewoon open en wij vinden het tof als je langskomt. De truck staat er vanaf 5 - 20 januari 2024 (bezichtigen tijdens kantooruren (8.30 - 18.00)

Jongbloed Dakar truck in Enschede

De Dakar Rally, een brute krachtmeting van mens en machine, is een epische strijd tegen de meest onherbergzame terreinen ter wereld. Deze legendarische race, waarbij coureurs door woestijnen, over bergen en door onbarmhartige landschappen razen, is het ultieme toonbeeld van uithoudingsvermogen en durf. Met brullende motoren en stofwolken als getuigen trotseren de deelnemers extreme weersomstandigheden en navigatie-uitdagingen, waarbij elke kilometer een nieuw avontuur is, totale lente van de Rally is 7.000 kilometer en de rally (49e editie) wordt gereden in 12 etappes van 5 januari 2024 tot en met 19 januari 2024 . De Dakar Rally is niet zomaar een race; het is een avontuur waarbij grenzen worden verlegd, zowel fysiek als mentaal, en dat maakt het ongelooflijk opwindend.

Historische truck van Riwald Dakar

De truck is van het merk Ginaf. Dit is een aangepaste DAF en in de periode na 2000 (Jan de Rooij tijdperk) reden veel top teams in een DAF of Ginaf. Met z’n 760 PK zou de truck nu niet meer meekomen tijdens de Dakar. Wijlen Richard Huzink kwam in 2012 als eerste in actie met deze truck, door een “ gat “ wist hij de Finish niet te halen. Gert, Ewald en Richard hebben in 2011 de Dakar in Argentinie bezocht en toen besloten om mee te doen aan Dakar. Vrij snel na deze trip is de Ginaf gekocht. De eerste keer dat Riwald deelnam aan Dakar was in 2012. Richard Huzink heeft in 2012 met deze truck de Dakar gereden.  Na de Dakar in 2012 is Richard ernstig ziek geworden en overleden. De truck heeft 8 jaar meegedaan aan Dakar. Eén echt historisch pronkstuk derhalve..

Jongbloed Dakar team gaat voor podium in 2024

Dit jaar gaat onze Jongbloed Dakar truck voor een podium plek (artikel AD). Gert Huzink is de chauffeur (film) en hij gaat samen met zijn team in 2024 voor een mooie (en duurzame) race (video keuring).

Historische truck in Enschede te zien

De historische Riwald dakar truck (sinds 2024 "Jongbloed Dakar") staat sinds 5 januari 2024 aan de Marthalaan 5 in Enschede. Altijd al op de foto willen staan met een echte Dakar truck? Het kan, tijdens kantooruren kunt u onze parkeerplaats oplopen (poorten zijn open) en op de foto met uw zoon, dochter, opa, vader, oma, vrienden, etc.

Deze truck zal vermoedelijk in 2025 weer deelnemen aan Dakar.

Artikelen historische truck

Truck in Buenos Aires (in 2015)

Technisch gedoe in 2016

Vragen over Dakar of onze truck

Dennis Jongbloed (dakar@jongbloed.tv)  / 0629005666)

Meer weten van jongbloed dakar truck in enschede

Deel deze pagina

Laatste update op 26-01-2024
Artikel gemaakt op 05-01-2024
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor In het nieuws Jongbloed Dakar team Jongbloed dakar truck in Enschede

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap